Logo
Home Over ons Nieuws Albums Agenda Leden Login

Over ons

 

Wie zijn wij

Het Fotocollectief ISO2016 is opgericht 17 februari 2016 door een tiental zeer ervaren foto-amateurs uit de regio ’s-Hertogenbosch. Zij vinden “passie voor de foto-hobby” en “het zich thuis voelen in het collectief” de allerbelangrijkste ingrediënten voor een goed functioneren. Vernieuwingsdrang, elkaar stimuleren, samen en individueel fotograferen, niet moeten, maar mogen, een collectief van gelijkgestemden en toch zeer verschillend in hun fotografische uitdrukkingen.

 

Doelstelling

Het Fotocollectief stelt zich ten doel elkaar te stimuleren in het beoefenen van amateurfotografie, door het organiseren van en door de leden actief deelnemen aan de clubavonden waarin gezamenlijk recent werk wordt besproken, het organiseren van foto-excursies, het uitnodigen van sprekers met actuele onderwerpen, het stimuleren van creatieve inbreng, het deelnemen aan Fotobond-activiteiten en het met enige regelmaat exposeren van het kwalitatief beste fotowerk.

 

Lid worden

Wij nodigen belangstellenden graag uit om eens een avond te komen bezoeken (locatie Marktveld 26, Vught), om vervolgens mogelijk lid te worden van ons collectief. We gaan er daarbij van uit dat nieuwkomers al enige ervaring meebrengen, bijvoorbeeld opgedaan in een cursus fotografie en/of fotobewerking, hun enthousiasme kunnen verwoorden en in beelden kunnen overbrengen.

 

 

Informatie: 

Fotocollectief ISO2016

email:                info@fotocollectiefiso2016.nl 

telefoon:           Henk Sylva   06 54272783

KvK :                 65744004

banknummer:   NL46 RBRB 0940 6789 18

fotobond:          1682